Sök
VA-aktuellt
FOTO: VA-guiden

FOTO: VA-guiden

VAK 2019 i Halmstad

Den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, hålls i Halmstad 13-14 mars 2019. Över 700 deltagare förväntas dyka upp på Hotel Tylösand.

VAK 2019 arrangeras av VA-guiden i samarbete med Halmstads kommun och Laholmsbuktens VA.

– Vi välkomnar besökarna av VAK 2019 till två stycken inspirerande dagar i en fantastisk miljö i Tylösand fyllda med nätverkande och kunskapsutbyte. Vi ser fram emot att få möjlighet att träffa kollegor i gemensamma frågor och utmaningar, säger Joakim Lindh tf chef på miljöförvaltningen i Halmstads kommun, i ett pressmeddelande. 

Temat för 2019 års konferens är Från källa till hav - vatten, växtnäring och föroreningar.

– Förutom att lyssna till föredrag och seminarier kan deltagarna träffa tillverkare och leverantörer i en av Sveriges största utställningar med produkter och tjänster för bland annat dagvattenhantering och små avlopp. Genom att tjänstemän, konsulter och tillverkare träffas, diskuterar och lär sig av varandra hoppas vi kunna bidra till samsyn i branschen, säger Mattias Mattsson, vd på VA-guiden.

Vatten Avlopp Kretslopp är VA-guidens årliga konferens. Deltagarna är engagerade i frågor om dagvatten, VA-planering och små avlopp. På plats finns även en av Sveriges största utställningar med leverantörer och tillverkare av produkter och tjänster för bland annat dagvattenhantering och enskilda avlopp. (EW)

Publicerad 2018-09-14 06:45

Uppdaterad 2018-09-14 06:45

Annons:
Neste 2018