Sök
VA-aktuellt

Premiär för Cirkulation Karriär

Nu lanserar VA-tidskriften Cirkulation en ny tjänst för kompetensförsörjning i VA-branschen. Med Cirkulation Karriär skapas en nod för arbetsgivare och arbetstagare inom VA-området.

Cirkulation Karriär öppnades den 6 november. Förhoppningen är att det ska bli en plattform där VA-branschen samlas.

– Det är ett enkelt och för arbetsgivarna kostnadseffektivt verktyg som skapar en bra överblick över branschen och där även platsannonser inom VA-området kan samlas på ett ställe, berättar Jens Ohlson, redaktionschef på Cirkulation.

Tanken är att arbetsgivare ska kunna ha en ständig närvaro med en presentation på sidan samtidigt som de kan lägga upp konkreta jobbannonser. Det finns naturligtvis inbyggd teknik för till exempel videofunktioner direkt i presentationer och annonser.

– VA-branschen behöver flera nya grepp för att locka kompetens och skapa en fungerande arbetsmarknad. Det här är en liten hjälp i det arbetet. Nu gäller det bara att få upp ett bra tryck där många arbetsgivare tar chansen att tillsammans skapa en attraktiv samlingsplats. Till att börja med har vi fått in några enstaka kommunala arbetsgivare men vi hoppas att det snabbt fylls på med fler från såväl offentlig som privat sektor i VA-branschen, säger Jens Ohlson. (EW)

Här finns Cirkulation Karriär.

Publicerad 2019-11-08 10:59

Uppdaterad 2019-11-08 11:03

Annons:
Grundfos 2019