Annons EndressHauser 2024 EndressHauser 2024

FOTO: Klätterservice AB

Betongsamarbete för bättre inspektion

VA-aktuellt

Northscan AB och Klätterservice AB har inlett ett samarbete. Tanken är att kunna erbjuda erbjuda mervärde vid inspektionstjänster av exempelvis vattentorn av betong.

Företaget Northscan AB är verksamma inom betongscanning. Klätterservice AB arbetar med industriell klättring så kallad rope access. Genom att kombinera Northscan AB:s teknik för ickeförstörande betonginspektion med Klätterservice AB:s kompetens inom inspektioner på svåråtkomliga platser, kommer de båda företagen att erbjuda en heltäckande lösning för betonginspektioner där tillgången är begränsad. 
– Samarbetet med Northscan AB är ett steg i den utveckling vi har planerat för kommande år framåt inom området kvalificerade tjänster inom betong. Vi tror att vårt gemensamma erbjudande kommer att ge kunderna bättre värde och stärka våra företags positioner på marknaden, säger Johan Lernell, Platschef vid Klätterservice AB, i ett pressmeddelande.

Du behöver ha ett abonnemang för att läsa hela texten

För att kunna läsa texten behöver du ha ett aktivt abonnemang på VA-tidskriften Cirkulation, och registrerat ett personligt inloggningskonto.

Läs mer om våra abonnemang

Har du redan ett inloggningskonto? Klicka här

Annons Wateraid