Återställ ditt lösenord

Nya Cirkulation.se är byggd på en helt ny teknikplattform, jämfört med den gamla webbsidan. Det mesta har varit möjligt att flytta över, inklusive prenumeranternas inloggningskonton. Vad som däremot tyvärr inte gick att flytta var lösenorden, eftersom de låg dolda i det gamla systemet.

Du som har en aktiv prenumeration, och ett digitalt inloggningskonto, behöver alltså återställa ditt lösenord. Det är enkelt – följ bara denna instruktion:

  1. Klicka på: Logga in
  2. Klicka på länken “Har du glömt ditt lösenord?”, fyll i den e-postadress ditt inloggningskonto en gång har registrerats på och tryck på “Spara”.
  3. Ett mejl kommer att skickas till e-postadressen du har uppgett, med en länk för att återställa lösenordet.
  4. Klicka på länken, så att du i din webbläsare får upp rutan “Välj lösenord”. Där fyller du i lösenordet du vill ha.
  5. Sedan är det bara att logga in med dina nya uppgifter.

OBS! Ovanstående gäller oavsett om du prenumererar på Cirkulation eller Internationell VA-utveckling (eller båda).

Vilka användarvillkor som gäller för ditt konto, och hur vi hanterar dina personuppgifter, kan du läsa mer om här.


Kan du inte återställa lösenordet trots att du vet med dig att du har ett inloggningskonto? Bland annat av GDPR-skäl rensar vi konton som inte har varit aktiva på tre år. Det kan också finnas andra orsaker. I så fall behöver du bara registrera dig digitalt på nytt.

Tänk gärna också på att e-postadressen du anger kanske inte var den du registrerade från början. Om återställningsmejlet inte kommer fram bör du dessutom kontrollera din spam-mapp. Ifall inga åtgärder fungerar är du naturligtvis välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig!