Registrera dig digitalt

Om du redan har en aktiv prenumeration på Cirkulation, men saknar en egen inloggning på webbsidan, behöver du registrera ett sådant konto. Det kostar ingenting. För att kunna göra det gäller nedanstående instruktioner och villkor.

Det du först behöver ta reda på är ditt abonnentnummer. Det finns två olika sätt att göra detta på, beroende på vilken sorts prenumeration du/ni har:

  • Du har en egen prenumeration – det vill säga tidningen kommer adresserad till dig, och betalas/förnyas enskilt av dig eller din arbetsgivare. I så fall finner du abonnentnumret (tre eller fyra siffror) printad ovanför mottagaradressen på aktuell tidnings baksida.
  • Din arbetsplats har något av våra abonnemangspaket. Det kan innebära att du inte får någon egen tidning, men ändå har rätt att läsa digitalt (beroende på det enskilda paketet villkor). I så fall finns ett centralt abonnentnummer, som ska tillhandahållas av den hos er som är ansvarig för era prenumerationer.

För att registrera ditt inloggningskonto, gå sedan till abonnemangssidans beställningformulär och:

  1. Kryssa under “Prenumerationsform” i alternativet Cirkulation – anslut digitalt.
  2. Då får du upp ett extra fält för abonnemangsnummer. Fyll i det – det behöver ha tre eller fyra siffor.
  3. Fyll i dina användaruppgifter. Observera att även adress och organisationsnummer (eller personnummer om du registrerar som privatperson) är obligatoriskt. Annan fakturaadress behöver dock inte anges om du inte beställer något avgiftsbelagt.
  4. Läs och godkänn användarvillkoren.
  5. Klicka på knappen Skicka beställningen!

Ingår Internationell VA-utveckling i abonnemangspaketet? Följ då först instruktionerna du har erhållit för att registrera ditt inloggningskonto och uppgradera det sedan här (följ länken).


Frågor och svar

F: Hur vet jag vilken sorts prenumeration som jag/min arbetsplats har?
S: Fråga i första hand den hos er som är ansvarig för era prenumerationer, men om du inte får svaret så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

F: Om jag får tidningen, men inte adresserad till just mig, får jag ändå registrera ett digitalt konto?
S: Ja, det viktiga är att ditt inloggningskonto knyts till prenumerationen med det specifika abonnentnumret. Samt förstås att ingen annan redan gjort det.

F: Får jag registrera ett centralt konto, som vi sedan kan använda flera stycken på avdelningen/företaget?
S: Nej, kontot ska vara personligt. Våra användarvillkor tillåter inte att inloggningar regelmässigt delas. Av det skälet kan inte heller mejladresser med exempelvis “info” väljas som användarnamn.

F: Jag hittar inget nummer ovanför den printade adressen på tidningens baksida – vad gäller då?
S: Kanske får du tidningen som ett gratis provex i marknadsföringssyfte, eller tillfälligt referensex i samband med annonsering. I sådana fall är det inte möjligt att registrera ett inloggningskonto.

F: Jag vet att jag prenumererar på Cirkulation, men på tidningen jag har här finns varken adress eller abonnentnummer printat.
S: Ibland behöver vi leverera tidningen inplastad, exempelvis om en annonsbilaga medföljer. Då printas informationen på omslagsplasten, som du kanske redan har hunnit slänga. Om du inte kan hitta en tidigare utgåva att titta på är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

F: Jag har registrerat mig digitalt! Varför kan jag ändå inte läsa vissa artiklar?
S: Sannolikt står det “Internationell VA-utveckling” i huvudet på artiklarna som fortfarande är låsta. Din prenumeration på Cirkulation gäller alla artiklar utom dem. För dessa behöver du ha ett särskilt abonnemang på det digitala nyhetsbrevet.